12 Mayıs Hemşireler Günü Kutlaması
12 Mayıs 2023

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Ahmet TİMUR 'un da katılımı ile hastanemizde Hemşireler Günü Kutlaması düzenlendi.
Hastanemiz hemşire ve sağlık personellerinin bulunduğu kutlamaya Hastanemiz Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet AKIN,  Başhekim Yardımcısı Dr. Eda BİLGİN,  İdari ve Mali İşler Müdürü Fikret MUTİ, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hilal ÖZTÜRK, İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcıları Erkan ÖĞÜT ve Ömür AYDIN katılım sağladılar.
Konuşmacılar tarafından yapılan konuşmalarda hemşirelerimize gösterdikleri emek ve çabalardan dolayı teşekkür edildi. Ülkemizin yakın dönemde geçirdiği deprem felaketi ve covid-19 pandemisi sürecinde gösterdikleri emek ve özveriler için sağlık çalışanlarının öneminden bahsedildi ve sağlık çalışanlarının çabaları ile daha sağlıklı bir geleceğin inşa edilebileceği vurgulandı.

Salgın dönemini geride bırakmış olmanın vermiş olduğu mutlulukla , geçmişin tecrübesi , bugünün motivasyonu , bilgisi , gücü ve enerjisi ile arzu ettiğimiz geleceği inşa etmenin sorumluluğunun bilincinden hareketle emekli olan hemşirelerimize teşekkür belgesi ve çiçek takdim edildi.

hemsireler_gunu_kutlamasi_00.jpeghemsireler_gunu_kutlamasi_13.jpeg
hemsireler_gunu_kutlamasi_01.jpeg